Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Тенденции в разработката на мебели в световен мащаб Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Разработката на мебели в света

През двадесет и първи век, индустрията в производството на мебели бележи значителен растеж. Увеличаване на търсенето на мебели от страна на потребителите, отразяват реалните потребности на населинието за  обзавеждане.

В световен мащаб ще продължат да се увеличават приходите от производството на мебели, с цел да удовлетворят нуждите от обновяване на интериора, ще се използават нови високо-технологични съоражения.  Нуждите на пазара, ще бъдат своевременно удовлетворени, без да се съобразяват с големината на производителите.

Мебелите в Азия

Според доклада на Европейския мебелен съюз, мебелното производство в района на Азия, претърпява значително развитие. Производството на мебели в азиатските страни, надхвърля 50 мрд. евро, което възлиза на 7%, в сравнение с минали години. Тези възходящи темпове, накараха производството на мебели в Европа да спадне, като техния пприраст е едва 1,2%.

Въпреки това, лидер в производството на мебели в световен мащаб си остава САЩ, като оттам се усигуряват над 20% от мебелите по света.

Китай и мебелите

Китайската страна е най-добрият експортен лидер на мебели в цялата страна. Те изместиха Италия, която беше дългогодишен рекордьор в износа на мебели.

Друга страна, която стремглаво се развива в мебелостроенето е Виетнам. Тяхното мебелна продукция нараства с над 24% за изминалата година. Като виетнамските мебели от масивно дърво, се използват предимно за външна употреба.

Мебелите в Европа

Производителите в Европа и Средна Европа, наблягат на експорта на мебели. Полша например регистрира износ за над 1 мрд. евро. Докато Италия регистрира едва половината от техния резултат.

Въпреки икономическите трудности, мебелния пазар се развива динамично, като успешно се комбинира с други средства за глобална комуникация и жилищно устройство.

Мебелите в България 

Българската мебел също така набира сили заедно с Българските мебелни производители, макар че в нас за момента се продават предимно Полски мебели.

Ние, от екипа на сайт мебелите сме един от многото малки производителите на мебел в София с големи амбиции и бързо развитие благодарение на качествената изработка и материали и умерени цени.


Мебелни продукти със същите тагове:  разработка на мебел производство на мебели производители на мебели китайски мебели европейски мебели американски мебели българска мебел български производител Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 23 септември 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+