Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Шкафове и гардероби, снимки на мебели шкаф и гардероб Печат Е-мейл
Галерии и снимки на мебели и продукти - Галерии мебели - галерия на всички видове мебел

Галерия шкафове и гардероби, снимки на шкаф, гардероб, мебел, мебели и други продукти

Гардеробите които изработваме са: стандартни и нестандартни, вградени, дърво и дървени, масивни и всякакво обзавеждане - от дървен масив от парен бук и дъб, ясен, бяла мура и орех, от МДФ, ПДЧ и ЛПДЧ. Мебелите е производител в София на гардероби, обзавеждане и шкафове.

Използваме висококачествен мебелен обков и панти, водачи и механизми за плъзгащи врати, мебелни крака и изделия от алуминий на DOMINOX, HAFELE, CEBI, FERRAEI, LAVENOX, ALBATUR. В сътрудничество сме с водещи фирми в областта като ТЕКА, КЕНТ ИМПЕКС, HAFELE.

Можете да разгледате повече снимки на Шкафове и гардероби в нашата галерия
шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби гшкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкаф гардероби шкаф шкаф шкафове и гардероби шкафове и гардероби шкафове и гардероби

Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  шкафове гардероби шкаф дървени шкафове гардероб дървени гардероби мебел обзавеждане мебели Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 27 март 2011 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+