Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Подреждане на офис мебели Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Подреждане на мебелите в офиса 

При проектирането на кухня, най-общия подход е да се създаде триъгълник, който ще намали размера на движение. Това се постига чрез трите главни уреда - готварска печка, хладилник и мивка, разположени в триъгълник. Същият принцип може да се приложи при създаването на офис. Тази концепция може да се адаптира към всеки три части от оборудването или мебелите, които са необходими за вашия конкретен тип на работа.

Разпределение прозорец за офис

Ако вашият работен плот е кабина (с обособени мебели) с най-малко три стени или офис с прозорец в стаята, можете да позиционирате мебелите, така че ниската част, например два шкафа или чекмедже,  да са под прозореца. Това оформление е подходящо за малък офис, тъй като работата в триъгълник е лесно управляема. Не е практично за по-голям офис, където би се наложило да ставате от стола си, за да отидете до шкафа или рафта с книги.

Офис разпределение

Тъй като все повече офиси се изработват в по-отворена концепция на дизайн, оформлението на офис мебели става все по далечно от разпределението тип кабина.

Ако е възможно, изберете един от ъглите на стаята, така че да имате две стени. Позиционирането на мебели до бюрото са все по-предпочитани в днешно време. Подреждането най-често става в Г-образна форма, с идеята за по-строг триъгълник.

Разпределение при прозорци от пода до тавана

Ако имате прозорец, който е от пода до тавана, това позволява голямо количество естествена светлина, но е и предизвикателство за оформлението на офис-мебели. В този вариант, бюрото е разположено до една от стените на кабинета, а шкафа с книгите и багажа е поставен на противоположната стена. Ако е възможно да създадете по-строг триъгълник, направете го, като изберете Г-образна форма, използваща пространството на стената с врата.

Фън шуй и позиция на бюрото

За да се увеличи потока положителна енергия, разположете бюрото така, че гърбът ви да е до стената, идеята е да виждате колкото е възможно повече от стаята и гледката. Вие трябва да бъдете в състояние ясно да видите прозореца и вратата, но не и да бъдете в пряка линия с вратата. Също така, трябва да виждате хората, влизащи в офиса ви и да не сте с гръб към тях. Същото се отнася и за вашия прозорец, не седете с гръб към прозореца. Ако можете да позиционирате бюрото си, така че да е по диагонал и успоредно на вратата, това ще е идеално.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  офис мебели подреждане на мебели разпределение на мебелите позиция на бюрото фън шуй в офиса мебелите обзавеждане Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 23 септември 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+