Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Обзавеждане: Увеличаване обема на всекидневната Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Обзавеждане и мебели: Увеличаване обема на вашата всекидневна

Всекидневната е мястотото кьдето разпускаме, отдаваме се на размисли и приятни емоции, посрещаме гости, гледаме телевизия и слушаме музика. Това е стаята кьдето имаме нужда от комфорт и простор. именно поради тази причина кухните ни са малки, трапезариите нищожни.

Идеята е всекидневната да е многофункционално място.  Има много начини да направиш така, че пространството във всекидневната да изглежда по–голямо. Ето нашите съвети:

  • Ако имате нужда от повече пространство и разполагате с умерени финанси помислете първо за структурни промени на вашият дом.
  • Можете да сьедините две стаи и да създадете по – голяма всекидневна.
  • Дори с малки поправки можете да постигнете неочакван ефект.

Какво да правим с увеличаващият се брой на мебели и аудио – визуалната техника, която е постоянен бич за всеки собственик, но придобива по–различно измерение в малкият дом. Това, което не е желателно е купчина от кабели в ъгъла, можете да ги подредите или да използвате покриваща система, така ще намалите безпорядъка и ще направите стаята да изглежда по–голяма.

Техниката, мебелите и обзавеждането 

DVD, видео, говорители, дори и телевизора могат да се скрият в шкаф. Най–добре е ако можете да си позволите нов шкаф, не забравяйте, че най–важното е да мислите латерално. Можете да поставите телевизора върху бюрото или камината докато не се използва, или да го поставите на въртяща се стойка и да го закачите на стената. А ако парите не са проблем можете да си позволите глезотията плосък плазма телевизор и да го закачите на стената, като картина. Много е стилно и освобождава място за още мебели.

Книгите погльщат огромна част от пространството и ако искате да ги задържите трябва да измислите ефективна система за тяхното складиране. Сложете ги ако можете във вграден шкаф или направете мебелна система от рафтове (въпреки, че когато книгите се виждат намаляват визуалният обем.

Ако нямате пространство за шкафове или рафтове, монтирайте дълка пейка до стената и вътре в нея скрийте книгите или ги сложете на тавана, или просто подредете любимите ви книги на земята като кафе маса. 


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  обзавеждане хитрости мебели увеличаване обема всекидневна всекидневната мебелите Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 26 ноември 2009 )
 
< Предишна   Следваща >