Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Обзавеждане: съвети за мебели за малка стая Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Няколко сьвета за обзавеждането и мебелите

Съвети за обзавеждане и мебели за малки стаи сьчетани с фантазия

Някои хора така и не могат да свикнат с малките си стаички ,чудейки се кьде да сложат поредната вещ, книга, списание, украсата? Не можеш да си вземеш вьздух, обстановката те подтиска стените са вьрху главата ти. Може да си купиш с кредит нов дом. Или да правиш преустройство да предадеш повече пространство в твоят малък дом.

Ето няколко съвета как да стане това.

Избери светли тонове. Стените боядисани в светли тонове отразяват естествената светлина по-добре и създават впечатление за повече простор. Така че не трябва да боядисаш стените си в бял цвят. Има много широка гама от светли тонове, които биха били подходящи за малкото помещение. Приятни цветове са светло зеленото и кремавото – тонове, които внасят топлина и спокойствие.

Первазите, корнизите и орнаментите по тавана, боядисай в същия или по-светъл цвят. За самия таван е препоръчително да е изцяло бял, така отваря и прави стаята да изглежда по-просторна, небесният син цвят сьщо не е за пренебрегване.

Постави огледало, може и в антрето. Огледалата създават усещане за пространство, поставени в малки помещения Разпрьскват отразената светлина в малката стая, като я правят да изглежда по-светла. Огледалото най-добре да бъде поставено близо до прозорец, за да отразява естествената светлина, която идва отвън. Огледални врати на гардеробите са много подходящи. Стьклена врата за стаята, подсилва ефекта.

Мебелите

  • Отърви се от всичките ненужни вещи. Сигрен съм, че има мебели, които не ползваш.
  • Подреди по-големите мебели в ъглите на стаята. Така ще отвориш пространство в центъра.
  • За по голям обем в стаята избери по-малки или средни по размер мебели.
  • Разппредели ги така, че да са далеч от вратата на стаята.
  • Вместо библиотека, постави етажерки по стените, на които да подредиш книгите си.
  • При светлите цветове, в които си боядисал стените на стаята си, е добре да акцентираш с по-тъмни мебели. Така ще е по -стилно и ще направи стаята ти по-разнообразна.
  • Помни: по-малко мебели, повече пространство! 

Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  съвети мебели малка стая съвети за обзавеждане мебелите малки стаи фантазия обзавеждането мебел мебелировка Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+