Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Обзавеждане: избор на бюфет за трапезария и хол Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Избор на бюфет за трапезарията

Когато обзавеждаме трапезарията, като част от интериора на своя дом, несъмнено, трябва да обърнем внимание на масата и бюфета, като един задължителен елемент от добрата визия и стил.

Бюфета, трябва да бъде масивен, масата е добре да е в заоблена форма, а като притурка към тях можем да изберем масивно кристално огледало с различни художествени орнаменти. Модата, също важи с пълна сила при обзавеждането на трапезария.

Миналото на бюфета 

През миналия век, голямо внимание се е отделяло на ретро мебелите, те са били водеща тенденция в обзавеждането. Докато в наши дни бюфетите изживяват своя моден ренесанс, като само при избора на бюфет, пред вас се откриват богати каталози със стотици модели.

Антикварни бюфети 

Ако искате да замените стария и олющен бюфет от времето на баба ви, преценете пространството, което имате в трапезарията. При по-просторна стая, подходящ вариант е бароковия стил, а когато сте ограничени от място и пространство, по-елегантно ще е да прибегнете до компактно шкафче, с малки крачета, създавайки усещане за простор и лекота.

Световната мода не се е изменила, що се касае до вида на бюфета, той е широк, с много на брой чекмеджета, метални или златисти дръжки.

Огледалото разкрасява останалата част от интериора. То може да бъде с елипсовидна форма, удължено или правоъгълно, с леки заоблени краища. Заковава се за стената, като за различните модели, може да се наложи да използвате, закрепящи метални елементи, които се залепят върху задната му част, за да не личи как е захванато към стената.

Модули за бюфетите 

Различни модули се предлагат и за по широките помещения, в които да държите покривките, салфетките и приборите. При сервирането, те служат, като помощна масичка. Съществуват също много на брой красиви ъглови модули, те идеално оползотворяват пространството по ъглите, като създават усещане за естетика. В тях, като помощно средство, можете да разположите останалите прибори от трапезарното ви оборудване.

Какви бюфети предлагаме за вашата трапезария? Мебели и бюфети за хол и трапезария.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  бюфет трапезария бюфети избор на бюфет обзавеждане трапезарии бюфетите хол мебел мебели Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+