Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Нови мебели за холно обзавеждане Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Разнообразието и промяната на сезоните изисква и освежаване на холните мебели и холната гарнитура. Широката гама от професионалисти, производители и онлайн магазини за мебели, ще ви позволи да откриете всичко, от което вашето жилище има нужда.

Диван и холни мебели

Диванът е основна мека мебел за почивка и отдих и заема важно място в хола или кухнята. Също така и много фоайета на хотели използват дивани, като важна част от декарацията. Покривката на диваните е от текстил или различна цветна кожа. Модерни и практични са и малките дивани за сядане на максимум двама човека. Разбира се не трябва да забравяме и ъгловите дивани, разтегателните такива, но изземват предимно функциите на легло.

Маси, поставки и други мебели

Най-важната част от жилището си остава масата. Тя се използва масово навсякъде, без значение дали в ресторанти, хотели, открити форуми и градини.
Избирайки маса за хола, вие поставяте един основен компонент, около който ще се въртят, столовете, поставките, декоративните мебели и всичко останало.


Мебелни продукти със същите тагове:  холни мебели обзавеждане хол производител мебели диван мека мебел дивани Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 10 март 2011 )
 
< Предишна   Следваща >