Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Модерната мебел, Кожени и светещи мебели Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Кожени и светещи мебели

Кожените мебели са популярни и присъстват в българските домове в продължение на години. Тъй като цената им е приемлива за повечето семейства, това ги прави все по-достъпни за масите хора.

Те създават усещане за лукс и богатство, като почистването им се извършва много по-лесно и с по-малко грижа от преди.

Кожени мебели 

Съществува изключителен избор от кожени мебели, така че ако имате нужда от кожени столове за офис, кожени дивани, секции, или просто от един кожен стол, с или без регулируема облегалка, спокойно можете да си го позволите и закупите онлайн. Удивително е многообразието на мебели от кожа, което се предлага за обзавеждането на всяка стая от дома ви.

Светеща мебел 

Като контраст към вашето кожено обзавеждане, присъстват и богата гама от все по-модерни светещи мебели. Белгийската компания Extremis излага на пазара цялостна конфигурация от три различни продукта съчетани в един изящен комплект – маса, столове и лампа.

Материали за светещите мебели 

Използван е полиетилен, мебелите може да бъдат и в бял цвят. Осветлението може да се трансформира от класическата бяла лампа, в различни цветови филтри с отблясъци в жълто, синьо или розово. Красотата на цялостната конфигурация идва от компактната триъгълна форма на масичката излъчваща светлина, а столовете могат да се прибират под нея, което прави комплекта идеално компактен.

Предимството на една такава светла визия е, че може да бъде използвана за тъмните кътчета и стаи от дома ви. Светлите мебели, създават също и идеален контраст за подови настилки с по-тъмен цвят.

И тъй като всеки човек има различна представа, какво представляват светлите мебели, сега ще имате тази възможност да експериментирате с различни комбинации от кожени и светещи мебели, до постигане на търсения от вас резултат.

Понятия в обзавеждането по западните издания за модерна мебел:

furniture - мебели 
White Furniture - Бяла Мебел
Neutral Furniture - Неутрални Мебели 
Sectional Sofas - Секционни Дивани 
Dark Furniture - Тъмни Мебели 
Brown Furniture - Кафява Мебел
Black Furniture - Черна Мебел 
Reclining Sofa and Loveseats - Накланящи се дивани и Love seats


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  модерна мебел обзавеждане модерни мебели светещи мебели кожена мебел кожените мебели kojeni mebeli sveteshti mebeli kojena mebel sveteshta mebel Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+