Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Мека мебел: модулни меки мебели от мебелите Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Модулна мека мебел

Меката мебел отдавна е разчупила своя стил и начен на представяне. Съществуват много разнообразни модулни меки мебели с удължена дълбочина на седалката, усигурябащи удобна позиция на тялото, в полулегнало разположение.

На пазара се предлагат различни модели меки мебели предназначени за тези от вас, които са свикнали да прекарват почивката си в легнало положение.

Обемите на този тип мебели са масивни, загатващи комфорт, с мека линия на дизайна. Седалките на много модели се изработват от два еластични слоя с различна плътност, гарантиращи мекота и комфорт, спомагащи за вашата пълна релаксация.

Еластични пенополиуретани с 100% възвръщане на първоначалната форма, които гарантирано, не се деформират с течение на времето. Удобството е пълно с два вида елипсовидни и правоъгълни възглавници за облягане. Пълнжа им е от антибактериални и антиалергични силиконови вати, които не позволяват задържането на прах. Придаващи допълнителна гъвкавост и мекота на моделите.

Модули за меката мебел 

Разнообразени и многобройни допълващи модули, включват към моделите адаптацията на меките мебели към жилища с различна площ и големина. Модулите се предлагат с релаксираща табуретка с ергономичена площ, която успокоява напрежението в краката и ставите и не влияе върху правилното кръвообръщение на тялото.

Ако желаете да разкрасите интериора, в допълнение, се предлага масичка с подходяща тапицерия. С възможност за поставяне на земята, или различен тип монтаж, напримир, към табуретката. А защо не и върху дивана, подходяща е за изненеда на любим човек, като поднос за сервиране на предпочитано ястие или закуска.

Употреба на меката мебел в обзавеждането 

За спането през нощта, меките мебели предлагат също изненадващо удобство. Ако свалите възглавниците на двойната конфигурация, се получава меко легло с площ за спане 200 на 100 см.

Въпреки това, ако страничния размер е тесен, можете да добавите удобен пуф, с височината на меката мебел. Изненадата в случая е, че пуфът съдържа удобни закрепящи се панти, така че колкото и да се въртите по време на сън, няма да се наруши цялостта на леглото.

След всичко казано до тук, можете спокойно да преосмислите вътрешния интериор на дома си, и да включите към набора от мебели, елегантна мека модулна мебел. Сами ще се обедите в нейната многофункционалност и практичност.

Обзавеждане за спални: Предлагани от мебелите мебели за спалня.


Мебелни продукти със същите тагове:  мека мебел меката мебел меките мебели полезно за мебелите съвети за мебелите мебели модулна мека мебел Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+