Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Мебелни материали и тапицерия за мебелите Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Материали за мебели 

Най-предлаганият вид мебели е от дървесен материал - бук, черешата, бреза, дъб се използват при направата на много модели. Цветовете, също изобилстват от най-различни светли и тъмни нюанси, с богати цветови оттенъци.

Многообразието от тъмни мебели се очаква да нарасне, въпреки, че за в момента са предпочитани по-ярките светли тонове. Използва се предимно орехова дървесина и дъб, с черен шоколадов отенък. Много дървесини се байцват, за да изглеждат по-ценни на вид. Махагон, макасар, тик, зебрано и венге са в основата на екзотеричния материал при мебелите.

Обработка на материалите 

Обработката на повърхностните и облицовките от естествен фурнир, са по-често използвани от синтетичните. Като масивната дървесина, затвърждава, все повече своята лидерска позиция. Използват се фолия за имитиране на различни дървесни видове, това прави по-ниски цените на този тип мебели.

Покрития за мебел 

При покритията, най-приложими са маслени и восъчни, след тях, байцови и лазурни лакове. А също гланцираните повърхности са на почит в последно време.

Прилаганите оцветители използват пастелни и ярки цветове. Днешното разнообразие на покрития увеличава и до голяма степен не само естетиката, но и функционалността -  ограничава приплъзването, намаля износването и предпазва от прах.

Мебелни платове 

Когато говорим и за избора от платове за мебели, пред нас също изниква едно необозримо рзнообразие. Като например гладките флорални десени, райета и карета. Добре рафинираните тъкани с износоустойчивост и лесни за поддържане, са предпочитани от много дизайнери. Те създават комфорт и мекота при седене, устойчиви за на влага и алергии, също и на огън и светлина.

Предпочитани тъкани са вълната, памука и други комбинации. Микровлакната са начело, при избора на синтетични материали, но да не забравяме кожата, от естествен и изкуствен произход, която също държи своите твърди позиции в производството на мебели.


Мебелни продукти със същите тагове:  материали за мебели тапицерия за мебел тапицирана мебел производство на мебели производител мебели мебелите обзавеждане Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 23 септември 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+