Офис мебел за офиси

Запази във фаворитиСиндикация

Мебелите от пластмаса Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Мебелите от пластмаса 

Мебелите от пластмаса са универсални, с адаптивен материал подходящ за всякакъв тип изработка на мебели. Свикнали сме да ги срещаме по градини, дворове и различни веранди, но сега вече с пълна сила завземат все по-голяма част и чудесно се вписват в интериора на дома.

Пластмасови фотьойли, дивани, бюра, секции и гардероби, вече идеално допълват красивото обзавеждане. Изработват се мебели с високо качество, оригинален дизайн и добра характеристика на материала и нестандартна форма и цвят.

Пластмасовите мебели се характеризират с висока устойчивост и пластичност. А много хора ги предпочитат, поради предимството, че са леки и лесно преносими. Съвременните технологии и новото поколение пластмаси са познати като поликарбонати, полиетилени и метакрили, с гладък външен вид и добри качества.

Качества на пластмасовите мебели 

Плътността и дълбочината на цветовете, не позволява те да бъдат лесно надраскани. Впечатлява художествената имитация на прозрачно стъкло или дърво. Защитени са срещу пряко излагане на слънчева светлина, а в по-лоши климатични условия и срещу влага. Световно признати дизайнери на мебели, открито подемат кампания за популяризирането им и признават тяхната адаптивност и практичност в различни условия и среди.

Сега сте на ход да изберете лукса на пластмасовите изделия. Богатата гама и разнообразие се вписва във всеки един домашен интериор. Запознати с новата тенденция твърдят, че пластмасовите мебели изцяло допълват пейзажа на вече създадения вътрешен стил, без значение дали говорим за дърво, метал, стъкло, а защо не и камък.

Колекцията се допълва и с елеганти аксесоари от пласт маса, за всякакъв цвят мебел. Пластмасовите мебели са една изцяло нова концепция и модна тенденция в света на новия мебелен дизайн.

Все повече домове, ще заменят тежката и подвластна на влагата и температурата дървесина, тъй като пластмасата, ще позволи бърза и лесна промяна на вътрешния дизайн на мебелите, спрямо различните вкусове и нужди.


Мебелни продукти със същите тагове:  пластмасови мебели пластмасова мебел мебел от пластмаси мебелите от пластмаса Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+