Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Мебели за кухня - идеи за обновяване Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Изграждане и обновяване на кухненски мебели

Всяка пълна промяна на кухнята обикновено започва с големи съоръжения, подове, плотове, стени, водопроводни тръби и тела, но крайният резултат на вашата кухня често зависи от някои съществени промени в последните щрихи.

Част от дизайна на добрата кухня е проучване на възможностите за кухненско обзавеждане, често това са специалните вградени мебели. Независимо дали сте в началото на плана си за промяна на кухнята или вече сте в ход, помислете как вградените мебели могат да разширят възможностите ви за нова кухня.

Генериране на идеи за кухня

Започнете да търсите от рано, особено по време на фазата на проектиране на вашата кухня. Ако имате идея за тема или стил, който искате да приложите в кухнята, намирането на правилния образец трябва да бъде сравнително лесно. Вие също ще искате да имате представа за размера на мебелите които ще вграждате. Добра идея е да се вземат на предвид мерките за ширина, височина, дълбочина и всички врати или разтегателени чекмеджета, така че да могат свободно да се отварят.

Дизайн на кухня и обзавеждане

Ако имате възможност, включете свободно стоящите мебел в кухнята си, без значение каква темата и дизайна, който се опитвате да създадете. Това добавя характер на стаята и също така придава дизайн и ефирен ефект, защото не всяка мебел е вградена, а се монтира на някои от стените в стаята.

Кухненски мебели и ангажиране 

Преди да се ангажирате с мебелите се уверете, че знаете как трябва да е разположена тази мебел в кухнята, независимо дали акцентира частично, или присъства като функционален аспект на дизайна. Ако имате финансовата възможност наемете дизайнер за кухни, който визуално да инспектира мебелите, така че да притежават визията и идеята на първоначалната мисъл, а заедно с това и да са прибрани и да създават усещане за пространство.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  кухни кухненска мебел обзавеждане идея за кухня дизайн кухня обновяване мебели мебели за кухня мебел мебелите Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 22 февруари 2010 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+