Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Мебели за хол, холна мебел и трапезария, мебелите за хола ви Печат Е-мейл
Галерии и снимки на мебели и продукти - Галерии мебели - галерия на всички видове мебел

Хол и трапезария галерия, снимки на мебели, трапезарии, холове и холна мебел

Мебелите за вашия хол, всякакво обзавеждане за холове. Мебелите е производител на всякакво обзавеждане, мебели за хол и мебел за трапезарии в София.

Изработваме мебелите от масивно дърво. Масивът може да бъде избран от Вас измежду следните видове дърво: бяла мура, бял бор, парен бук, дъб, орех и ясен. Цветовете и лаковете са по избор от каталог на престижната италианска фирма СИРКА.

Използваме висококачествен мебелен обков, PVC артикули и механизми за плъзгане и вграждане на CEBI,F ERRAEI, LAVENOX, ALBATUR, DOMINOX и HAFELE, благодарение на сътрудничеството ни с водещи фирми в областта - ТЕКА, КЕНТ, ИМПЕКС, HAFELE.

Можете да разгледате повече снимки на холна мебел в нашата галерия Тагове на латиница: trapezaria trapezariq hol holna mebel

Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  галерия мебели хол холове трапезария трапезарии снимки хол галерия трапезария мебели мебелите холна мебел обзавеждане Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 27 март 2011 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+