Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Мебели от масив, мебели от дърво, масивна дървена мебел Печат Е-мейл

Масив мебели от масивно дърво

Тук даваме описание как правим нашите мебели от масив, от какви материали и дърво, по какъв начин и от какви видове масивна дървесина.

Мебел от масив и масивна мебел от дърво

Ние от Мебелите произвеждаме масивна мебел от дърво. Прозводството на масив е от материалите дъб, орех, парен бук, явор, череша, ясен, кестен, бяла мура. Като производител използваме само качествени материали и дървесина и висококачествени консумативи от най-добрите производители в България и света.

За да поръчате мебели по поръчка от масив използвайте формата за Онлайн запитване. Ще ви отговорим с оферта за масивна мебел възможно най-бързо.

МЕБЕЛИ ОТ МАСИВ.МЕБЕЛИ ОТ ЕСТЕСТВЕНО ДЪРВО.ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛИ ОТ МАСИВ.

Фирмата ни е специализирана в производство на мебели от масив.То е и основният ни предмет на дейност.Може да направите запитване за мебели от масив,ние ще проектираме желаната от Вас мебел,можем също да Ви я предложим и в 3D проект.При одобрение на офертата от Ваша страна ние ще се ангажираме и ще изпълним Вашата поръчка на мебели от масив.

За изработката на мебели от масив използваме само естествени материали-сух масив от дъб,дива череша,акация,ясен,орех,парен бук,чам,екзотична дървесина.Материалите се подбират внимателно и са разделени на 3 категории.В първа група метериалът е с перфектно качество с еднороден по цвят фладер и почти без чворове-чепове.Този материал използваме само при мебели от масив:шкафове,гардероби,маси,кухни,кухненски шкафове,спални и подобни.При материалите от втора група се допуска извесна белота във фладера и чепове до 20 мм.Основно от този масив произвеждаме:масивни врати,порти,портали,стълби,стъпала,мебели за заведения и хотели.Трета група са материалите тип рустик,при тях се допуска по-голяма гъстота на чеповете,пукнатини и разнороден фладер.От тази група праизвеждаме мебили от масив и стъпала,те са изключително здрави.Единственият недостатък,е че поради структурата на материала при неговата първична и вторична обработка цепнатините и чеповете се запълват със кит и смоли,което се отразява на краиният ефект-външен вид.Пюсът пък,е че тези мебели от масив са доста по-евтини от другите две групи / приблизително с 20-25 %/.

Не по-малко важен процес при проиводството на мебели от масив е лаковото покритие-краиният финиш. Предлагаме Ви богат избор на байцове,полиуретанови лакове,патиниране,масла и вакси.Въпросът е какъв краен ефект да изберете за Вашите мебели от масив?

1.Байц /цвят/ и дву компонентен полиуретанов лак. Тук лаковете са на химическа основа,като принципът е следният:първо се нанася избраният от Вас цвят на байца,след изсъхването му се прешлайфа,следва полагането на запълващ грунд,който след изсъхване също се прешлайфа и накрая се запечатва със полиуретановият лак. Може да избирате покритието на лака между:мат,сатен и гланц,а също така и с евентуална UV защита при необходимост.Подръжката на тези мебели от масив е лесна с обикновенни препарати.

2.Цветно прозрачно финишно масло с вакса. Материали с изключително качество и на растителна основа-100% екологични. При тях също може да си изберите цвят. Тук принципът на работа е изцяло ръчен,като в основата е нанасяне на материала и полиране,което придава на мебелите от масив уникален краен ефект и вид.Веднъж годишно мебелите се подхранват със безцветно масло и вълнена кърпа.

3.Патина-технология на патиниране. Тук лаковете също са на химическа основа,като принципът е следният:първо се нанася дву компонентна цветна полиуретанова боя,след нейното 24 часово изсъхване покритието се шлайфа с телена четка или гъби,като целта е порите на дървота да се изчестят от боята. След това се нанася патината,чийто цвят сте избрали. Тази операция е изключително деликатна изискваща опитна ръка. Полагаики патината тя прониква в порите на дървото,изсъхквайки буквално за минути,което изисква нейното бързо прешлайфане. След почистване се нанася дву компонентен безцветен полиуретанов лак за запечатване. Тези мебели от масив са с изключителен външен вид и ефект. Арт мебели за ценители. Вижте снимки .

4.Декупажна техника. Краен ефект,който може да се прилага както при нови мебели от масив така също и при стари. Върху избрана част от дадена мебел се обособява част-пано,върху което с декупажно лепило се залепват стари картички,стари изрезки от весници или салфетки подредени хаотично. Накрая се полага специален защитен лак. Различните мебели от масив, за които е необходимо ебинствено богато въображение. Вижте снимки .

Всяка масивна мебел произведена от нас има на гърба си информационна карта, в която подробно е описано дата на производство,вид на материала,номер на байц,вид на лака.Също така има и сериен номер под който се води в нашите архиви с цялата информация.

 

 dekupaj.jpg  patina.jpg  patina7.jpg  dekupaj1.jpg

patina6.jpg

mdjrkd 5.jpg
mdjrkd 3.jpg mdjrkd 2.jpg patina8.jpg mdjrkd 4.jpg

 


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  мебели масив масивни мебели дърво масивно дърво мебел дървена мебел масивна мебел Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 01 февруари 2012 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+