Мебели Нашата мебел Мебелни групи

Запази сайт във фаворитиСиндикация

RSS 2.0

Брояч на мебел

Мебели от Мебелите, мебелен производител Печат Е-мейл
Новини за мебели - Мебели от Мартина Стил

Производство на мебели от Мартина Стил, производител на мебел в София

Изработка и поръчка на мебелите. Като производител на мебели “МАРТИНА-СТИЛ“ ЕООД е на Българския пазар от 1998 година, като дървообработващо предприятие и фирма за поръчка, изработка и производство на мебели. Ние сме един от големите Софийски производители и подизпълнители. Нашия мебелен сайт е създаден през 2007 година. Тук може да видите най-често търсените мебелни изрази и мебелни продукти в сайта.

врати и мебели Компанията ни е с амбициозен и надежден екип, който произвежда и реализира отговорни проекти, желания и изисквания. Помагаме и напътстваме също и при избора на най-добрите за Вас решения. Работим по индивидуални и готови мебелни проекти, а също така произвеждаме и нестандартни мебелни решения.

Част от операциите на някои от изделията, които изработваме минават през ръчна обработка, което ги прави неповторими. Материалите, които използваме доставяме от фирми отдавна доказали се на Българския пазар, а байцовете, лаковете и боите са на италианската фирма СИРКА, което е гаранция за качество и стил.

Разполагаме със собствена производствена база от 650 квадратни метра застроена и 1000 квадратни метра открита площ. Намираме се в София, в базата на бившото АПК “СРЕДЕЦ“ - квартал Симеоново.

Производство на мебелите, типове, поръчка и изработка

Мебелни типове, как става поръчката, по какъв начин изработваме мебелите, как ги доставяме и как и колко бързо ги получавате. 

Изработка на мебелите и използвани от нас материали и консумативи

Изработка: Мебелите, които изработваме са масив от парен бук, дъб, орех, явор, ясен, череша, кестен и бяла мура.

Производство на мебелни продукти, мебелен производител

Изработваме и произвеждаме също и модулни шкафове, кухни, спални, секции, гардероби и друга масивна мебел, а също и от МДФ, ЛПДЧ и ПДЧ материали. ПДЧ, ЛПДЧ, МДФ плоскости и термо-плотове доставяме от: Kronospan, EGGER, Габровница, Wodego и DUROPAL.

Предлагаме дизайнерски решения за обзавеждането на вашия дом, офис, хотел и заведение, а за двора или любимия ВИ кът, нашите мебелни дизайнери ще ви насочат към правилния избор съобразен с ландшафт и интериор.

Цялостно оформяне на терена, изграждане на алпинелиуми, каскади и шадравани, озеленяване и затревяване, разполагане на подходяща градинска мебел, направа на беседки, веранди, навеси, перголи и арки, детски кътчета, огради, порти и парапети.

стълби и мебели В нашия сайт на Вашето внимание предлагаме кухненска мебел, обзавеждане за детски стаи, спални, хол и трапезарии, дървени маси, дървени стълби, стъпала, парапети, паркова и градинска мебел, перголи, дограма, врати, навеси, беседки, веранди, всякакви дървени конструкции, декори, обшивки и облицовки, обзавеждане за хотели, заведения, офиси и магазини.

Произвеждаме всичко, което можете да си представите от масив и масивно дърво, при това с двугодишна гаранция. Не купувайте от посредници, поръчайте евтино мебелите директно при производителя в София!

За строителни фирми, държавни учреждения и цялостно обзавеждане предлагаме Специални мебелни цени и мебелни ценови оферти.

Поръчка на продуктите: Подайте запитване от формата на страница контакти, наш специалист ще дойде на място при вас за оглед, ще получите безплатна консултация за най-добрия за вас мебелен продукт и ако решите че желаете да станете наши клиенти, ще приеме поръчката ви.

Мебелен магазин: Все още нямаме магазин, но скоро и това ще се промени.  

Мебелни продукти със същите тагове:  поръчка мебели поръчка мебел изработка мебели Copyright © Мебели от Мартина Стил, 2009. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна ( 09 юли 2009 )
 
< Предишна   Следваща >