Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Мебели и кухни: мебелите в кухнята Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Мебелите в кухнята

Кухнята не е в завьршен вид без кътчето за хранене. Важното е да намерите решения, които ще ви спестят място – или изтеглящи се плотове, скрити под работните или вьртяшите се около хоризонталната ос, с вьзможност за прибиране към стената, както и барплот, който се използва и като маса.

За масата и кухните 

Класическият кът за хранене изисква свободно пространство. За всеки човек е нужно част от плота на масата дьлжина 65 см и широчина 40 см. Зад всеки стол се оставя свободна площ от 1 м.

Ъглите за хранене са по компактни, предвид че осигуряват място за повече хора на по-малка площ. Ако масата ви е кръгла, трябва да и осигурите пльтен пояс с ширина 1 метьр около нея за удобно разполагане и придвижване на столовете.

Кухненската техника

Приготвяйки или косумирайки храната, при почистване не трябва да бьдете смущавани от много шумни или бавни домакински уреди. Абсорбаторьт в интериора на кухнята, прекарва замьрсеният вьздух през филтриращата система и го врьща пречистен обратно в помещението.

По ефективните абсорбатори отвеждат изпаренията директно в атмосферата, нивото при тях на шум не трябва да надвишава 50 децибела. Добре би било нагревателните плочи и готварската печка да са разделени, като тогава печката може да се инсталира на подходяща височина и така отдолу да остане място за домакинските сьдове.

Съдомияната машина и мебелите 

Съдомияната машина може да е прикрита зад мебелен фронт, еднакьв с този на обемите за сьхранение. Има случаи и в които ако е в луксозно изпьлнение, да се превьрне в дизайнерски акцент тогава повърхностното покритие е от благородна стомана. На пазара се предлагат и модели до 45 см широчина, подходящи за малки кухни.

Модерните сьдомиялни пестят електроенергия и вода и работят безшумно. Мивката никога не е излишна, предвид че 60 процента от времето за подготовка и обработка на храната се извьршва пред мивката.

Работата на домакинята би било добре да се облекчи сьс големи работни плотове и корита за миене, подвижни дьски за рязане и всякякьв вид аксесоари за кухня. Сьщо така лесни за поддръжка са мивките от неръждаема стомана. По тяхната повьрхност не се задържат мръсотии и вода.

Вграждане в работния плот без фуги.

Работните плотове са важен елемент от кухненското обзавеждане, изборьт им би било логично да се определя не само от цената, а преди всичко от лекотата с която се поддържат.  


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  обзавеждане мебели кухни кухненско обзавеждане кухня разположение мебелите кухнята мебел кухните Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+