Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Лиценз и условия за ползване на Мебели Мебелите Печат Е-мейл
Новини за мебели - Мебели от Мартина Стил

Лиценз и условия за ползване на уеб сайт Мебели "Мебелите" - Мебелите.net

Следните условия са условията на споразумението между Вас и Мебелите.net ( https://xn--90ahbaord7c.net ).

Осъществявайки достъп, браузвайки и/или използвайки този сайт, Вие автоматично потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте се съгласили да бъдете обвързани от тези условия, както и че ще спазвате всички законови и други разпоредби.

Ако не сте съгласни с тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. Всички изображения, текст, снимки, картинки, flash анимации и друго съдържание включено в сайта са със запазени права, и само за лично ползване!

Откъси от сайта могат да бъдат копирани, съхранявани и публикувани САМО И ЕДИНСТВЕНО чрез писмено разрешение на собственика на сайта - фирма Мартина Стил ЕООД.

Позволено е да публикувате текст или съдържание копирано от сайта само ако в съдържанието бъде включен текста "Източник: мебелите.net" и директен follow линк сочещ към съответната страница от която сте копирали текста като анкор текста на линка трябва да бъде заглавието на страницата в нашия сайт.

Примерен код за страницата която четете в момента:

"https://xn--90ahbaord7c.net/license.htnl">Лиценз и условия за ползване на Мебели Мебелите
"Източник: мебелите.net"
При неспазване на нашия лиценз и копиране на съдържание от сайта без нашето съгласие гарантираме че ще бъдете преследвани по съдебен ред по законите на Република България.

Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  мебелите лиценз условия за ползване license мебелите.net Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 10 март 2011 )
 
Следваща >

Страницата ни в Google+