Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Кухни от Италия Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

  

Съществуват моного модерни и актуални решения за мебели от Италия, които се предлагат в днешно време. Необикновеният сил на мебели за кухня Deco са идеално решение за съвременното ви жилище. 

Съвременните решения за кухненски мебели предлагат доста разнообразна цветова гама. Преобладават цветовете от червено, а и елегантен вариант е стъклена масичка в черно.

Модерни функционални решения и стил с възможности за вграждане в различни архитектури.

Световният пазар предлага интересни модели на аспиратори съобразени с цветовете и усещането за стил на цялостното оформление на кухнята. Уредите са силно енергоспестяващи и осигуряват безшумна работа, осигуряващо спокойствие за домакините.

Нов хит на пазара е модерната керамична фурна, съчетаваща удобство, стил и сензорно управление. Кухненската фурна има множество функции температура и време за приготвяне.

За ориентация се използват лесни светлинни цветове, които изобразяват ефективността на всички уреди.

Мебелите за кухня никога не са били толкова ефикасни и модерни, в тях готвенето е истинско удоволствие.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  кухни мебели италия мебелни новини кухненска мебел мебели от италия италиански мебели кухня Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 10 март 2010 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+