Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Кухни, кухненски шкафове и модулни кухни за строителни фирми Печат Е-мейл
Новини за мебели - Мебели от Мартина Стил

Кухненски шкафове и модулни кухни които предлагаме на строителни фирми

Продажби на едро на шкафове и модули за кухня

Във връзка с нарастващият интерес от Ваша страна към кухненските шкафове, кухни и кухненска мебел, които предлагаме ще се постараем да внесем яснота с няколко реда.

През годините на практика и съвмесна работа с държавни учреждения и строителни организации, фирмата ни придоби професионален опит и организация на труда, гарантиращи качествено изпълнение на Вашите поръчки за мебели.

Към този етап на производственият ни процес ние имаме капацитета да изработваме 120-140 броя кухни месечно / 1 брой = долен и горен ред кухненски шкафове с размери - 85/60/260см. + термоплот/, на цена 300-350 лева за линеен метър, като това не влияе на влияе на останалато производство.

Ще Ви улесним като подробно представим какво включва една кухня от типа стандартна кухня с дължина два метра и 60 сантиметра:

  • материалът,който използваме при изработка на кухненските шкафове е ПДЧ /kronospan/ -18 милиметра дебелина, пълна цветова гама
  • термоплотът е с дебелина 28 и 38 милиметра -12 цвята. /при желание от Ваша страна, всички кухни могат да бъдат изработени с термогръб, заместващ целият просес с лепене на плочки/
  • консумативи и обков използвани при кухните: изхвърлящи панти "Ferrari" за вратичките, телескопичен водач за чекмеджетата, водобранна лайсна за термоплота

Примерно разпределение на една кухня:

Долен ред "А"-двоен кухненски шкаф за мивка 80 см. дължина, "B" - двоен кухненски шкаф 80 см. дължина две врати, "C"-шкаф контейнер с чекмеджета 40 см. дължина, "D" - шкаф за фурна 60 см. дължина. Горен ред "A1" - двоен кухненски шкаф 80 см. дължина две врати от MDF рамка и стъкло, "B1" - двоен кухненски шкаф 80 см. дължина две вратички по 35 см. и 10 см. ниша, "C1"-кухненски шкаф 40 см. дължина, "D1" - кухненски шкаф за абсорбатор 60 см. дължина.

Всички кухни и кухненски шкафове, които предлагаме могат да достигнат до Вас и в сглобен вариант както следва: "A", "B", "C", "D", "A1", "B1", "C1", "D1".

Тук е мястото да споменем,че цената която Ви предлагаме от 300-350 лева за линен метър долен и горен ред кухненски шкафове, по никакъв начин не е повлияна от кризата. Наш приоритет винаги са било и ще бъде тясното сътрудничество с Вас.

Също така трябва да се знае, че евтиното не означава некачествено, цената се определя от редица фактори. Количеството е определящият фактор, защото по този начин се оптимизират материалите при производството на кухни.

Друг фактор е моделът на кухнята, в предлаганият вариант кухнята е стандартна опростена без излишни механизми за вграждане, които при всички случаи биха оскъпили клаиния продукт. Не за подценяване е и факторът - "статут на производствената база и нейният капацитет", ние разполагаме със производствена база за производство на мебели от близо 1000 квадратни метра застроена и 1500 квадратни метра открита площ.

Поради факта, че разполагаме с всички дървообработващи машини и професионални програми - софтуер за мебели, ние можем да Ви предложим богат избор на модели не само на кухни и кухненски шкафове, а и на други мебели и мебелни продукти свързани с нашето ежедневие.

Надяваме се с тези няколко реда за оферта за продажба на мебели на едро и на дребно да сме Ви били от полза.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  кухни кухненски шкафове на едро модулни кухни строителни фирми мебели оферта строители мебелна оферта Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 11 юни 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+