Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Компактни мебели за дома - Детско шкафче Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Компактни мебели за дома

Детско шкафче 

Детското шкафче "OTTO", спечели множество награди, включително и тази на списание "Top Gear Award".

Елегантната и компактна детска мебел е подходяща за забавления и игри, като дизайна й е съобразен с безопасността на децата.

Високото качество, простия и изобретателен дизайн, засилва безопастността, разширява пространството и желанието за игра. Това детско шкафче внася уют, в модерния начин на живот, разширява възможността децата да се забавляват безопасно, помага им да правят първите крачки от обучението си, като спестява място независисимо в коя част на дома е разположено.

Визията на шкафчето подхожда изцяло на стила и интериора на жилището - модерен дизайн, ергономична маса, столове, гнезда за прибиране на столовете, две плъзгащи се арт-тави, лесно почиствамеми повърхности и панел с най-различни цветове.

Цели на шкафчето 

Една от основната цел на детското шкафче "ОТТО", е да вдъхнови социалния живот на децата в жилищните помещения. А от гледна точка на родителите, да осигури спретната и удобна среда за развитие децата, като съчетава образорание и игра. .
Произведено е от един-единствен материал, с ламинирано дърво, поради което не струва скъпо, той е устойчив, със стабилно пластмасово корито.

Друга серия от същия тип, предлага за възрастните, компактно и елегантно бюро, което съдържа стилен комплект от два стола и разтегателна масичка. В сгънат вариант наподобява елегантно холно шкафче.

Дизайн на мебели и шкафове 

Турското студио за дизайн на мебели DesignNobis, предлага също богата гама от интересни модели, като пример можем да дадем, сгъваемите столове с оригинален дизайн и форма, наподобяваща мидена черупка. Удобни са за пренасяне и окомплектоване, богат е и избора от цветове: син, зелен , жълт, оранжев и виолетов.

Ако сте от хората, които не харесват, мебелите да заемат прекалено голяма част от пространството на жилището, имате пълното право да се насочите към компактен тип мебелировка, като сега на пазара на мебели ви предоставя този избор с пълна сила.

Ние, в мебелите.net произвеждаме всички видове шкафове от дърво и ПДЧ, приемаме поръчка на офис шкаф и по поръчка, продаваме на дребно и приемаме поръчки на едро.

Тагове: shkaf, skafove, shkafche, shkaf4e


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  шкаф детско шкафче шкафове shkaf skafove shkafche детски мебели офис шкаф обзавеждане Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+