Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0

Брояч на мебел

Какъв стол да изберем за нашето обзавеждане Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Какви столове да изберем?

Идеалният стол, както и всеки друг уважаващ себе си стол, трябва притежава порядъчни качества, за да го изберете. От огромно значение е, столът да бъде стабилен и същевременно лек, за да не се затруднявате да го пренесете от стая в стая, и до всяко желано от вас място.

Комфорт на стола 

Важно е да не се изморявате докато седите, да нямате болки по гърба, врата и други части на тялото. Не се скъпете, когато купувате стол. Винаги помнете, че ще го ползвате години наред, ако не го сменяте всеки ден, разбира се. Бъдете готови да отделите щедра сума, дори това да значи уюта и удобството ви. Преди всичко изберете стола, в който ще се влюбите от пръв поглед, без да нарушите интериора на цялостния дизайн.

Ако сте се спрели на стол с подлакътници, винаги се съобразявайте с това, колко е дълбока предната царга, за да се прибират столовете по-лесно. Усилията на дизайнерите, за постигане на убобен стол, минава през множество перипети.

Трябва да се съобрази височината на сядане, така че сгъвката на бедрото, да не виси във въздуха и да не се отделя от облегалката. Ако се наруши, може да доведе до проблеми в кръвообращението и изкривяване на ставите.

Цена на столовете 

За лесното боравене и местене на стола от значение е материала, от който е изработен. Съвременните материали са по-леки, но и по-скъпи. Евтин вариант е традицонния дървен стол, тъй като дървото все още е достъпна суровина. За да е лек и удобен стола, дървесината, от която се изработва, минава през многокротна употреба, съобразяват се всички мебелни детайли. Разумното използване на дървесината, спомага тя да не се хаби, а нейния полезен остатъчен продукт може да се приложи повторно, за различни цели.

Фирми производители на столове 

Много фирми от мебелния бранш, инвестират в модерни съоражения за подобряване производството на столове. Подобряват се условията на труд и опазването на околната среда. Всички вредни и остатъчни материали минават за повтоно рециклиране. Така качеството на производство достига до европейските стандарти и спомага столовете, които купувате да удоблетворят всички ваши нужди и вкусове.

Тагове: Stol,  stolove.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  столове стол stol цена на стола stolove столовете производство на стол производител мебели Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >