Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Как да почистим мебелите Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Почистването на мебели

Знаете ли, че почистването на мебели може да бъде една лесна част на домакинството? Ако сте инвестирали в скъпи мебели или искате да впечатлите със запазени мебели при продажбата на имот.

Правилната грижа и почистване са важна част от съхраняването на мебелите красиви. За да се запазят мебелите през годините, е важно да ги разполагате далеч от източници на топлина и слънчева светлина. Тъй като дървото може да изсъхне, облицовката и боята да се развалят, кожата и тапицерията да изгният. Имали ли сте някога шокиращото откритие да забележите петно на гърба на стола, или петно от вода на бюрото, в стаята за гости? Не можем да обвиним никого за това. Но можем да го оправим. Сега ще откриете как да се почисти всяка мебел, така че да изглежда като нова.

Боядисани мебели

Боядисаните мебели е много лесно да се поддържат чисти. Достатъчно е веднъж седмично да се избърше прахта, с навлажнена кърпа с вода. Уверете се, че няма да оставите водани петна по повърхността, тъй като те засъхват и може да останат трайни следи.

Дървени мебели

Преди да решите как да почистите вашите мебели, трябва да определите какъв тип е покритието им. Можете да прочетете информация за почистващите препарати и балсами върху техните етикети, преди да ги използвате. Трябва да използвате кърпа без мъх, за мебели с регулярна основа. Използвайте само меко парче плат и търкайте повърхността, за да получите красив блясък. Ако обичате антики, ще трябва да бъдете наясно с техните специфични нужди.

Специално почистване на мебел

Когато трябва да отстраните засъхнал восък, използвайте или спиртни напитки на минерална основа или синтетичен терпентин с мека кърпа без мъх. Чистете цялата повърхност, а не само в областта, която е замърсена.

Кожени мебели

Кожата може лесно да изсъхне, препоръчително е да запазите ценните си кожени мебели на разстояние, най-малко 2 метра от източници на топлина и пряка слънчева светлина. Използвайте влажна гъба или мека кърпа, като редовно я изпирайте преди почистване.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  чистене на мебел мебели чистене почистване мебели мебелите Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+