Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Как да осветим жилището и мебелите в дома си Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Как да осветим мебелите в жилището

Светлината е важна за правилното развитие на човека. Доброто осветяване на мебелите е важно за настроението и резултатите от работата. Правилното разпределяне на светлината в жилището и между различните прегради на мебелите  се е превърнала в истинско изкуство.

Осветителнието за жилището се разделя на три важни части - природна светлина, изкуствена и смесена светлина. Сега ще ви разкажем, как да пригодите изкуствената светлина и разположението на мебелите във вашето жилище.

Преди време осветяването на вътрешността на жилището и трудно достъпните затъмнени части на мебелите, се е осъществявало, чрез разнообразие от лампи, неонови крушки и полилеи. С изминалите години и разрастването на технологиите се е стигнало до многообразие на видове осветителни тела и богати по своята функционалност.

Когато осветявате вашето работно място или мястото където живеете, имайте на предвид цветовете на стените и тавана, както и правилното разполагане на мебелите, така че да не нарушавате обема на жилището като цяло.

Осветлението може да ви помогне да намалите или да увеличите визуалния ефект вурху мебелите си. Различните степени на яркост на светлината може да ви настрои за почивка, романтика или веселие.

Гостната в жилището е важна за цялото ви семейство. От правилното разпределяне на светлината там зависи комфорта на цялото  ви семейство.

Има различни дизайнерски методи за осветяване на гостната и мебелите в нея, но най-важно е равномерно разпределение на светлината из всички части на помещението.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  мебелно осветяване мебели осветяване на жилище жилищни мебели мебелите мебели в дома обзавеждане Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 04 ноември 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+