Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Измами при поръчка на мебели, как да се предпазим Печат Е-мейл
Новини за мебели - Мебели от Мартина Стил

КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ РИСКА ДА НЕ БЪДЕМ ИЗМАМЕНИ ПРИ ПОРЪЧКА НА МЕБЕЛИ

СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОРА НА ФИРМА –ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛ

Преди да Ви обясним процесът, при който минава изработката на мебелите, ще Ви дадем един безценен съвет при избора на фирма за изпълнител на Вашата поръчка.

Първо да се дистанцираме от факта, че доста от вас стават жертва на псевдо майстори, и в повечето случаи дори и не виждат желаните мебели или кухни.

  • Избягвайте да поръчвате мебели при майстори работещи сами, това води до гореспоменатият риск.
  • Винаги сключвайте договор за изработка на мебели и кухни в офис на фирмата-изпълнител
  • поискайте касов ордер за капарираната сума
  • задължително изисквайте проект за Вашите мебели или кухня-по този начин ще се убедите, че човекът / фирмата/ срещу Вас е сериозен и надежден партньор.
  • Избягвайте да подписвате договори по кафенета, градинки и на улицата - това само по себе си води до риск да бъдете измамени.
  • Поискайте поне веднъж да видите производствената база и това как и докъде е стигнало изработването на вашите мебели - по този начин се избягва рискът от това да не получите мебелите различни от Вашето желание
  • Не се страхувайте да изберете чрез интернет фирмата, която да изработи Вашите мебели.
  • Не си мислете, че като поръчате мебели при така наречените частни майстори ще Ви излезе по евтино-това е пълна заблуда и ще се убедите в точно обратното - повечето от тях нямат машините капацитетът и ресурсът необходими за изпълнението на дадена поръчка.

Голяма част от Вас се страхуват да звънят на фирми-производители на мебели с идеята да не би да им се откаже поръчката защото е малка.  Не е така - повечето фирми имат дублиращ се набор от машини именно с тази цел да се усвояват и по-малките поръчки на мебели без това да се отразява на останалото производство.

Гледайте избраната фирма да се занимава с производство на мебели поне от десет години, това говори за натрупан опит, желателно е тя да има интернет страница, задължително трябва да има поне два обявени телефонни номера и адрес.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  мебелни рискове измами при поръчка на мебели съвети за избор на мебел фирма производител на мебели мебелите Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 14 май 2009 )
 
< Предишна   Следваща >