Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Идеи за дизайн и обзавеждане с мебели на тесни жилища Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Обзавеждане с мебел на малък апартамент

Ако сте ограничени от площа на жилището или не обичате дом, в който да се спъвате от мебели и притурки. Ще ви предложим вариант за семпло обзавеждане на дома ви, като се постараем да включим най-необходимите и компактни неща, подходящи за вашия уют и стил.

Идеи за семпло обзавеждане на тесни жилища 

Много специалисти по интериор и дизайн биха ви предложили да се насочите към мултифункционални мебели. Нашият вариант за компактност и удобство, ще се съобрази с някои основни неща.

Ако сте решили да имате в жилището си ракла, изберете вариант с отоманка. Тя има удобни крака и лесно може да се преобразува на масичка, като добавите подходяща по размер плоскост или табла върху нея. Лесно е преместването й в различни части на дома, а в раклата могат да се съхваняват различени вещи, да се ползват бързо и удобно при необходимост.

В много тесни жилища, разполагането на легло винаги е свързано с заемането на голяма част от жизненото пространство. Разминаването става трудно и неудобно. Ето защо ще ви предложим да го замените с мек разтегаем диван.

Проблема със спането се решава изключително бързо и лесно, като през деня е изключително подходящ за сядане или кратко прилягане за почивка, без да заема мястото на единично или двумесно легло. Може да се долепи до всяка свободна стена, като не пречи на движението в стаята, както леглото. Ако модела е с колелца, преместването става още по-лесно.

Гардероба в обзавеждането 

Друга необходима мебел за всеки дома е гардероба. Ако търсите компактност и дискретност, той решава всичките ви проблеми. Съхраняването на дрехи става лесно и подредено, без видими следи. А прикриването на други вещи, при нужда, се извършва само чрез затваряне на вратичките.

Разтегателни маси 

Още по полезна мебел в дома е разтегателната маса. Тя по чудесен начин, може да се използва за хола или трапезарията. Има много модерни варианти на сгъваеми маси, които осигуряват компактност и гъвкавост, като при нужда своевременно идват на помощ при семейни събирания или неочаквани на брой гости.

Когато имате такъв тип маса, несъмнено може да я комбинирате със сгаваеми столове. Те са атрактивни и привличат със своята прибраност. Когато са сгънати, не заемат почти никакво място и могат да се приберат навсякъде, без да пречат.

Мобилни мебели и сгъваема мебел 

Нашият краен съвет е да наблягате повече на мобилните мебели. Това са всякакъв вид мебели на колелца, които ви помагат бързо и лесно да ги размествате, спрямо нуждите и случаите, като осигуряват удобство. А за компактното и семпло обзавеждане, дори в жилища с ограничена площ е важно, да мислите рационално и интериорно. Използвайте всеки един балкон или веранда, като подредите мебелите така, че да имате нужното пространство, удобство и красив дизайн. 

Какво предлагаме ние от мебелите? Сгъваеми мебели и всякаква друга мебел, като изработваме мебелите и по поръчка изцяло по ваше желание.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  обзавеждане дизайн на мебели обзавеждането с мебел малки апартаменти идеи за обзавеждане сгъваема мебел мобилни мебели мебелите малки жилища Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+