Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Дизайн и декор на кухня Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Кухненска декорация

Всяка пълна промняна в обработката на кухня обикновено започва с големи съоръжения, подове, плотове, стени, водопроводни и тела, но крайният резултат от промняната на кухнята, често зависи от съществената промяна на последните щрихи. Част от добрия дизайн на кухня е проучването на възможности за кухненско обзавеждане чрез специално изградени мебели. Независимо дали сте в началото на плана си или промените вече са в ход, помислете как специално изградените мебели може да разширят възможностите ви за нова кухня.

Планиране и проектиране на кухня

Планирането за кухни е важно, независимо дали говорим за оформление или декориране на идеи. Кухните може да се реализират като U-образни модели, Г-образни или във формата на галера. Галерата може да бъде с една или с две стени. Всяка форма има различни предимства и недостатъци, включващи удобство при готвене и място за съхранение. Освен ако не сте предприели основени промени за кухнята, вие вероятно сте избрали вече формата за кухнята си. Площа за кухненските пространства е най-често в U-образна форма и Г-образна кухня. Като вече в по-тесните пространства обикновено се реализират като галера.

Кухненско декориране

Кухненският декор и планирането на кухня, обикновено е комбинация между съществуващите декорационни теми в дома и вашите собствени вкусове. Не инсталирайте куп метални прибори, плотове, стени, които не подхождат на цялостния стил на родната кухня. Например тапет в стил 60-те или 70-те години е добра идея за кухненски дизайн, независимо от вида на останалата част от вашия дом. Направете подробен списък за създаване на ефектна кухня. Включете смели идеи за оформлението и конкретни идеи за декорация и съхранение. Всеки елемент в списъка трябва да се прецени и фигура в границите на предварително определен бюджет.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  кухненска мебел кухня декор кухни обзавеждане кухненски декори обзавеждане кухня дизайн кухни мебел обзавеждане мебелите Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 06 януари 2010 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+