Офис мебел за офиси

Офис мебели, офис мебел

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели от Мебелите RSS 2.0
Безопасност на мебелите Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Безопасността и мебелите

Когато избираме мебели трябва задължително да мислим и за стабилността им. Много е важно детайлите и сглобките на основните и носещи части да са свързани по стабилен начин. Ако се налага да монтирате мебелите в дома си сами, уверете се, че сте достатъно подготвени. Снабдете се с необходимите работни съоражения и инструменти. В противен случай е добре да се обърнете към съответния специалист. Тъй като в домашни условия винаги има опастност от непредвидени злополуки, падане или друг тип наранявания.

Голяма опастност в жилището ви могат да бъдат не добре укрепени полици, поставки, равтове и други. Още повече ако те са разположени в детската стая. Знаете колко игриви са децата и колко лесно могат да се наранят от една не добре закрепена мебел. При боядисване на мебелите използвайте бои само на водна основа. Запознайте се в детайли с инструкциите за безопасна употреба от деца. Мислете добре и умно когато избирате мебели втора употреба. Те трябва да не съдържат частици, които да са износени и съответно лесно да се счупят или разпаднат.

Избирайте винаги качествени мебели и при възможност нови, за получите нужния уют и спокойствие за цялото ви семейство.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  мебели безопасни мебели мебелите мебел безопасните мебели безопасна мебел Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 10 март 2011 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+