Офис мебел за офиси

Запази във фаворитиСиндикация

Мебелите: мебелен дизайн и проектиране на мебели Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Доброто проектиране на мебели е едновременно изкуство и наука. Тя е съставена на базата на широк спектър от знания и дисциплини. Дори да не сте дизайнер е полезно да познавате днешните мебели, а защо не да навлезете в света и историята на мебелите.

Това включва техника, естетика на човешкото тяло, архитектура и производство, интериорен дизайн, промишлен дизайн и още много. Всичко е "Мебелен дизайн". Той е е цялостен преглед за съществените аспекти и процес на проектиране. Както и основна идея на функцията и социалната употреба при цялостното мебелостроене.

Разбирането на цветове ви помага да свържете точките между вашето емоционално-интуитивно възприятие на мебелировката. Можете да откажете да се впишете в нея или да се потопите в багрите и нюансите й.

Богатото разнообразие на съвремения свят ни помага да извлечеме най-доброто от предложеното ни. Впускаме се в един импулсивен избор в опитите си да съчетаваме стил и грация.

Преди да се отдадем на хаотичен набор от мебели е важно да сме дефинирали целта си. И най-вече обогатявайте знанията си. Един бърз глобален преглед на дизайна на мебелите от последните 3000 години е способен да превърне всеки аматьор в ентусиаст, а защо не да го постави на върха на таблицата от производители.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  проектиране мебели дизайн мебели мебелировка мебелен дизайн мебелите дизайна на мебелите производство мебел проектиране мебел Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+