Офис мебел за офиси

Запази във фаворитиСиндикация

Мебели за деца, мебелите за децата Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Детските мебели, мебелите за деца

Времето за лягане е скучна работа за всеки малчуган, ето защо всеки родител може да превърне детския сън във вълнуващо приключение, с широката гама от детски мебели. Това включва спални с двуетажни легла, двойни легла в пълен размер, сандъци и нощни шкафчета. 

Детска мебел 

Всички те са направени с любов и мисъл за детето, подходящ размер, разнообразни цветове и креативен дизайн. Много интересни са с богата колекция от мебели, направени от най-известни имена и марки от промишлеността, като Hillsdale Мебел и KidKraft.

В друг случай Max in Box, в сътрудничество между родители и дизайнери създават много успешни решения. Създадени са модулни мебели за игра във и извън широки помещения. Проекта е създаден с изключителното участие на децата.

Материали за мебелите за деца 

Модулите се състоят от кутия с два или повече елемента, с възможност за изпълняване на различни комбинации.

Използван е екологичен шперплат за направата на табуретки, фотьойли и маси, подходящи за запълване на интериора за години напред.

Известният сгъваем комплект Oskar at Work се състои от маса с две пейки. Отначало изработен за собствени нужди, в последствие преминава в серийно производство. Ефирна комбинация от дърво и лоден, лесна за сглобяване с минимални усилия. Покрит с вълнен плат, придаващ стабилност на мебелите. Европа и Австралия са основните доставчици на брезовият шперплат и лодена, от който се изработват.

Max in Box разработват също пейка и маса, с помоща на своите малчугани, възприемащи пейката не за игра, а като предмет за възрастни.

Удоволствието на децата от проектираните за тях мебели 

Нека да отбележим и високата степен на безопасност при проектирането на тези мебели. Умело са избегнати острите и стърчащи детайли, със заоблени ръбове и форми. 

Атмосферата в стаята и нестихващата енергия на детето е овладяна със спокойни тонове и светли цветове, така то получава условие за почивка, след часовете прекарани в детска градина или игра навън.

Поръчка на мебелите 

При нас също можете да поръчате мебели за вашето дете или да разгледате мебелите ни за детска стая


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  детска мебел мебели за децата детски мебели мебелите за деца детска стая мебели детски мебелни модули модули за детска стая мебел за детето Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 31 август 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+