Офис мебел за офиси

Запази във фаворитиСиндикация

Глобализация при мебелите Печат Е-мейл
Новини за мебел - Мебели и обзавеждане от мебелите

Мебелите и глобализацията 

Клиента стои в центъра на търговията с мебели. В големите търговски обекти, а и в някои изложения, все повече се набляга на цялостния интериор, а не на отделно смесени предмети. Този тип на предлагане е все по-харесван от куповача и му помага да свърже основната идея с цялостния тип на обзавеждане.

Нова тенденция в интериора са луксозните мебели, те предлагат един изчистен стил и отхвърлят излишните предмети. Това създава, така наречентата комплексност, като термин от съвремената мода при мебелите. Предлагат се все по-сложни продукти,  които усложняват избора, но за сметка на това засилват търсенето. Обзавеждането с елегантни мебели е силно предпочитано в последно време, те премахват стресиращата обстановка, породена от количеството струпани мебели.

Минимизирането на мебелите се превърна в основна цел на повечето дизайнери от различни групи. Гъвкавост и много функционалност са едни от предпочитанията на съвремения човек, той търси не просто обзавеждане, а и изисканост и модерен дизайн.

Глобализацията също допренесе за разнообразието в стиловете на мебелите. Всички търговци на мебели вече се нуждаят от по-широк асортимент, целящ да задоволи нуждите и на клиентите с различни вкусове. Източната и западната технология в мебелите, също става една предпоставка за двупосочното развитие на мебелите. Наблюдават се различни имена от типа на: Азия, Индия, Ориентал.

Развитието на електронните медии, също ще допренесе за разрастването на търговията по цял свят. Световния дизайн ще обединява множество култури, съчетаващ по разнообразен начин, техния индивидуализъм.

Ще се търсят различни решения в функционалността на мебелите, без това да наруши тяхното удобство и форма. Като те ще трябва да бъдат практични и същевременно да усигуряват необходимото емоционално усещане.


Подобни мебелни новини:

Мебелни продукти със същите тагове:  глобализация мебели мебелен пазар мебелите глобализацията на мебели Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.
Последна промяна на тази страница в нашия уеб сайт ( 23 септември 2009 )
 
< Предишна   Следваща >

Страницата ни в Google+